Menu

Tattooshop Uithoorn

Maak direct een afspraak bij de tattooshop van Toffup via de onderstaande buttons. Of download de app zodat je een afspraak kunt maken wanneer het jou uitkomt!


0297 – 520.407

Download de gratis app van Toffup Hair-Beauty-Tattoos in de Google marketplaceDownload de gratis app van Toffup Hair-Beauty-Tattoos in Itunes

Bij Toffup hair, beauty en tattoos in het Amstelhof in Uithoorn kun je terecht voor de tofste tatoeages. We hebben de beschikking over een professionele tattoo artist, die graag de mogelijkheden voor een toffe tattoo met je bespreekt en uitleg geeft over het plaatsen van de tatoeage.

In onze cabines verzorgen we je vervolgens van een comfortabele behandeling en garanderen we je privacy tijdens het zetten van de tatoeage. Ook staat hygiëne en veiligheid bij ons zeer hoog in het vaandel. We gebruiken steriele naalden voor je tattoo en we werken volgens de richtlijnen die de GGD stelt aan tattoo shops. Bovendien is Toffup Uithoorn ook makkelijk te bereiken vanuit Aalsmeer en Amstelveen.

Tattoo ontwerp op maat

Waarschijnlijk heb je al een idee over de soort tatoeage die je wilt laten zetten. Dit idee kan heel concreet zijn en direct toepasbaar op de plek waar jij de tattoo graag wilt laten zetten, maar het idee kan ook nog abstract zijn. In dat geval is het nodig om de tatoeage verder uit te denken. Je kunt een tattoo ontwerp uit onze uitgebreide portfolio kiezen, maar je kunt ook een tatoeage op maat laten maken. Onze tattoo artist denkt hierin graag met je mee. Zij zal een ontwerp uittekenen waarin al je wensen omtrent je tatoeage in naar voren komen. Op dit ontwerp kun je vervolgens nog feedback geven om de tattoo nog persoonlijker te maken.

Bereikbaarheid van de Toffup tatoeages

Omdat we gevestigd zijn in het Amstelhof aan de Noorddammerweg, zijn we goed bereikbaar voor de denkbeeldige driehoek Uithoorn, Aalsmeer en Amstelveen. Tattoo shop Toffup heeft bovendien de beschikking over voldoende parkeerplaatsen, zodat je je auto kwijt kunt tijdens je behandeling.

Een afspraak maken bij de tofste tattoo shop in de omgeving is erg gemakkelijk. Neem telefonisch contact op met ons, of download de app om een afspraak in te plannen met onze tattoo artist.

Lees meer over onze andere diensten: