Menu

wax bar

Waxing is hot!  Lycon precision waxing is de nieuwe manier van ontharen, die de wereld aan het veroveren is.  Vrouwen EN mannen willen steeds vaker een gladde zachte huid zonder alle ongemakken van harsen en scheren. Terecht stellen ze steeds hogere eisen aan de kwaliteit en duurzaamheid van de behandeling.

Maak direct een online afspraak in de tofste wax-bar in Uithoorn

Vind je het prettig om iemand te spreken, bel dan

0297 – 520.407


is waxen dan beter?

haartjes vanaf 1 mm

war bar of scheren?


Waarom waxen sporters?

niet alleen mooi

wax bar sporter


Hoe werkt het precies?

stap voor stap

wax bar hoe werkt het?


behandelingen

prijsinfo

woman-selecting-skin-2


Volg ons op Facebook en Instagram

 

 

Binnenkijken in de salon

3D foto

Contact en route Toffup 360view

 

Hoe werkt waxen precies?

In de wax bar kunt u zich omkleden en je eventueel opfrissen in onze douche. De wax bar cabine wordt tijdens de behandeling afgesloten zodat u zich volledig kunt ontspannen.

Hierna wordt uw huid gereinigd en ingesmeerd met olie. De wax wordt met een spatel op de huid aangebracht, koelt af en omklemt de haartjes. Hierna wordt de gestolde wax in een snelle beweging verwijderd. Aan het eind van de behandeling wordt de huid nogmaals goed gereinigd en gedesinfecteerd. Spatels worden slechts 1 keer gebruikt waardoor hygiene is verzekerd.
Wij gebruiken voor onze behandelingen Lycon hot wax die geschikt is voor alle huidtypes. Indien u een gevoelige of allergische huid heeft gebruiken wij daarvoor een speciale wax zodat deze zo min mogelijk belast wordt. Deze wax wordt wereldwijd gebruikt door professionele salons.

De eerste keren zal je huid wat rood zijn, maar dit trekt snel weer weg. Onze Skin Therapist zal je uitleggen hoe je huid best kunt verzorgen zodat je lang kunt genieten van een gladde en mooie huid.

Online
afspraak
Of Bel
0297 – 520 407


woman-legs-hr-1100x733


 

Lees meer over de tofste schoonheidssalon in Uithoorn