Maak de eerste stap naar naar een gave en gezonde huid met een gratis huid-analyse bij Toffup.

We verdelen de huid van je gezicht in 14 zones. Elke zone wordt nauwkeurig bekeken zodat we de conditie per zone kunnen beoordelen. Facemapping noemen we dat. Je hebt daarmee een nul-meting.

Bij elke behandeling die je daarna ondergaat, voeren we opnieuw een Facemapping uit. Zo kunnen we de resultaten van onze behandelingen volgen en bijsturen. Na enige tijd is je huid namelijk gewend aan de werkzame stoffen en kunnen we doorschakelen naar een hoger niveau. Dit levert dan ook weer betere resultaten op. En daarmee pakken we automatisch veranderingen op die een negatief effect op je huid hebben gehad zonder dat je dat bewust was. Denk bijvoorbeeld aan langdurig werken in een ruimte met air-conditioning waardoor je huid is uitgedroogd.

Hieronder leggen we de behandeling van een Dermalogica Skin Treatment verder uit Er zijn 3 Skin Treatments

Pure  (basis behandeling, duur 60 min)
Comfort  (plus massage, duur 75 min)
Special  (plus massage, epileren en  Contour Masker, duur 90 min)

wat gebeurt er per stap?

Consultatie:
Voor de behandeling vul je een vragenlijst in. Je beantwoord vragen zaken die invloed op hebben gehad op je de conditie van je huid. Denk aan  je leefstijl en allergieën. Hierdoor weet je huidexpert precies wat er voor jou persoonlijk mogelijk is qua behandelopties.

Dubbele reiniging:
We staren met een voorbereidende reiniging. Daarna gebruiken we een conditionerende reiniger. Deze dubbele reiniging zorgt voor een professioneel resultaat en schone huid. Als jouw huid daar om vraagt, gebruiken in deze stap ook nog een exfoliant.

Face Mapping:
Je huid wordt onderverdeeld in 14 zones. Iedere zone wordt nauwkeurig bekeken, zodat je huidconditie- en behoefte in kaart kan worden gebracht.

Exfolatie:
Afhankelijk van de conditie van je huid zal deze worden geëxfolieerd. Dit doen we voor een strakke, stevige en zachte huid.

Extracties:
In deze stap worden mee-eters en oneffenheden verwijderd door de huid-expert.

Massage (bij Comfort en Special variant:
een gepersonaliseerde drukpuntmassage, waarbij er additives op basis van essentiële en therapeutische oliën worden gebruikt voor een ontspannende aromatherapie.

Complex en masker:
na de massage is het tijd voor een complex (professioneel serum) en masker. Bij de Special variant wordt een speciaal Contour masker van 20 min toegepast)

Touch Therapy:
tijdens het intrekken van het masker krijg je een ontspannende Touch Therapie. Dit is een  massage die stress vermindert. Je kan kiezen uit een voet-, hand, decolleté of nekmassage.

Dagelijkse verzorging:
de huidexpert zal dagelijkse verzorging bij je aanbrengen.

Skin Bar
Alle bevindingen worden aan onze Skin Bar besproken en je krijgt handig advies hoe je thuis met dagelijkse verzorging van je huid om moet gaan.

Geintresseerd geraakt?

Maak hier een online afspraak voor een van de Skin Treatments