Wil je gladde benen zonder stoppels?

Met onze super waxen van Lycon worden zelfs haartjes van 1 mm vrijwel pijnloos verwijderd. Het veroorzaakt geen irritatie en maakt je huid zacht en glad.

Waxen biedt veel voordelen ten opzichte ten opzichte van andere ontharingsmethodes en is geschikt voor mannen en vrouwen.
Haren blijven langer weg en je hebt minder last van harde stoppels, huidirritaties en ingroei”.

“Zelf haartjes vanaf 1 mm worden verwijderd!”

 

Wil je gladde benen zonder stoppels

 

Mensen die scheren kennen het gevoel van schrijnende en geïrriteerde huid. Vooral op de kwetsbare plakken ontstaan dan rode vlekken en kleine snijwondjes. Omdat de haar afgesneden wordt ontstaan sneller harde en scherpe stoppels. Soms al na 1 of twee dagen.  Bij het waxen blijven de haartjes langer weg en heb je geen last van harde stoppels omdat ze zachter zijn. Je huid voelt gladder en natuurlijker aan.

Ook ontharingscrèmes zijn niet ideaal omdat ze vaak chemische ingrediënten bevatten die uitslag, irritatie en allergische reacties kunnen opleveren. Bij het waxen worden natuurlijke waxen gebruikt waardoor deze nadelen niet optreden. We hebben een wax voor elk huidtype en je kunt kiezen uit heerlijke geuren zoals vanille, chocolade en lavendel.

Laserbehandeling en IPL zijn zekere niet geschikt voor iedereen en kunnen soms erg duur zijn. Met name bij blond haar vallen de resultaten soms tegen. Waxen is ook hier het beste alternatief. het is geschikt voor elk haar- en huidtype en belast jouw huid minimaal.

Dus wil jij ook gladde benen zonder stoppels? Kijk dan hier